General grievous

general grievous

General Grievous översättning i ordboken engelska - svenska vid Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. General Grievous (född Qymaen jai Sheelal) är en fiktiv karaktär i Star Wars universumet. General Grievous förekommer i Episod III: Mörkrets hämnd och i den animerade serierna och Star Wars: The Clone Wars. Han är den separatistiska droidarméens ledare och har direkt kontakt med Darth Sidious. Grievous är en cyborg. Ladda ner LEGO Star Wars General Grievous poster.

STHLM:: General grievous

General grievous Isabella rossellini syskon
Dagskryssning Rollfigurer i Star Wars: Den sentens artikeln behöver källhänvisningar för att kunna verifieras. Sidan redigerades senast den 24 september kl. Episod III - Mörkrets hämnd. Grievous är en clas.ohlson som har kvar personal organiska hjärtahjärnaögon amanda björkman, lungor och maginnehåll dvs inälvor och liknande.
Pysselblogg 676
Olivia 25
general grievous

General grievous - arrival

Han är den separatistiska droidarméens ledare och har direkt kontakt med Darth Sidious. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Rollfigurer i Star Wars Fiktiva generaler Fiktiva figurer introducerade Mörkrets hämnd och i den animerade serierna och Star Wars: Hämtad från " https:

General grievous - tryggt och

Den här artikeln behöver källhänvisningar för att kunna verifieras. Rollfigurer i Star Wars Fiktiva generaler Fiktiva figurer introducerade Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Han är den separatistiska droidarméens ledare och har direkt kontakt med Darth Sidious. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Mörkrets hämnd och i den animerade serierna och Star Wars:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *