Kappelshamn

kappelshamn

Äta ute i Kappelshamn, Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Kappelshamn och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Kappelshamn är en småort i Hangvars socken i Gotlands kommun, belägen på norra Gotland nära Fårösund och Lärbro. I Kappelshamn finns gästhamn, restaurang, idrottsplats med camping och badstrand. På idrottsplatsen Snäckersvallen spelar fotbollsklubben Kappelshams IK (KIK). I Kappelshamn finns också. July 29 ·. Halla hallå alla Jockes vänner. I kväll blir det Glamrock och Disco På Langers Inn i Kappelshamn. Kom gärna och hälsa på och ät en bit mat innan vi börjar "stuffa" Obs affischen har ett par år på nacken, dock står Bowie skivorna kvar i Backen. Image may contain: text. Image may contain: 1 person, smiling, standing.

Kappelshamn Video

Kappelshamn Oxelstigen 17 och 19, Lärbro Den storslagna Kappelshamnsviken free se x i bakgrunden. Det är Gotlands största harvest agmyr med hektar och strax söder chinateatern stockholm Träskmyr ligger Stajnstumyr på 17 hektar. Skatter och avgifter ingår inte i erbjudandet. Trevlig personal men de verkar inte ha speciellt bra kappelshamn. Där finns synliga gravar från järnåldern i ganska bra skick. kappelshamn

Kappelshamn - Bergstrm

Här växer framförallt ag. Kan en glutenintolerant person få god mat på den här restaurangen? Restaurangen är väl värt ett besök Här finns badbrygga och de större barnen ja även en del badglada vuxna uppskattar de sk dykstenarna som döljer sig under vattnet. Trevligt ställe med amerikansk inriktning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *