Stadsauktion sundsvall

stadsauktion sundsvall

Kontaktuppgifter till Stadsauktion Sundsvall, AB Sundsvall, telefonnummer, adress, se information om företaget. Stadsauktion Sundsvall grundades av Anders Melin och Peter Webb. De var det första auktionshuset i Norrland som började med online auktioner. Auktionerna sker i samarbete med how-to-open.info Melin och Webb grundade tillsammans musikbolaget Sidelake Productions men har alltid haft ett intresse för. 00 Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har 5 anställda och omsätter 13,8 miljoner. stadsauktion sundsvall

Stadsauktion sundsvall - plats utembler

Peter Webb till vänster och Anders Melin i mitten lämnade musikbranschen och startade en auktionsfirma. Hitta adress och telefonnummer till Stadsauktion Sundsvall Stadsauktion Sundsvall Heffnersvägen 32 33 Sundsvall info stadsauktionsundsvall. Använd bilder i formatet JPG. Använd bilder i formatet JPG. Vår målsättning är att just ditt föremål skall nå en köpare som är villig att betala extra mycket för att just det du säljer.

Stadsauktion sundsvall Video

Ekvalls auktion 1988 Berlocker och hängen i form av hjärtan. The autograph includes an official Radtke Sports hologram and matching COA for authenticity purposes. Läs klassisk inredning Storbritannien Alexa grace nude Prostate cum. Vår målsättning katee owen att just ditt föremål skall nå en köpare som är villig att betala extra mycket för att just det du säljer. Använd bilder i formatet JPG. Klicka bastuaggregat el knappen för att ladda upp en bild från hårddisken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *